Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Praat en denk mee over het cultuurbeleid in Putten

Voelt u zich betrokken bij cultuur in onze gemeente? Heeft u er ideeën over? Een mening? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij willen namelijk ons cultuurbeleid samen met u actualiseren. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die daarover met ons in gesprek willen.

Cultuur Gesprek

Op dinsdagavond 10 maart organiseren wij een bijeenkomst voor alle inwoners. Tijdens deze avond kunt u uw mening geven over het huidige en toekomstige gemeentelijk cultuurbeleid. Bij ‘cultuur’ denken wij aan: amateurkunst, danscursus, muziekles. Maar ook aan het bezoeken van voorstellingen of tentoonstellingen. Daarnaast denken wij aan ‘cultuurmakers’, zoals: koren, toneelverenigingen of dansgroepen. Tijdens deze avond kunt u hierover van gedachten wisselen met de gemeente en met elkaar. Uw inbreng is van grote waarde.

Komt u ook?

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Het Cultuur Gesprek vindt plaats in het gemeentehuis, aan het Fontanusplein 1 in Putten. Na afloop van het programma biedt de gemeente u een drankje aan. U hoeft zich niet aan te melden.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Margo Molkenboer. U bereikt haar via telefoonnummer (0341) 230 211 of e-mailadres mmolkenboer@putten.nl.