Wie maakt de avatar voor Pleintje van Putten?

Putten is de eerste gemeente in Nederland die gebruik gaat maken van het platform Pleintje. JongPutten wil de kinderen uitdagen om meer buiten te spelen. Maar ook om het buitenspelen opnieuw te ontdekken. De app van Pleintje biedt kinderen de mogelijkheid om buiten, verschillende interactieve spelletjes te spelen, samen met vriendjes en vriendinnetjes. Hoe meer er buiten gespeeld wordt, hoe meer punten zij verdienen. Deze punten kunnen gebruikt worden om de persoonlijke avatar steeds cooler aan te kleden.

Een eigen avatar

Om te vieren dat wij in Putten de eerste Pleintje app krijgen, krijgt Putten een eigen avatar in de app. Daarom organiseren we samen met de JongPutten Kids Coaches een tekenwedstrijd. Hier hebben we jouw tekenskills bij nodig.

Teken jij de coolste en mooiste Puttense avatar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meedoen? Geef hem of haar een coole naam en maak jezelf legendarisch in Putten. Wie weet zie jij jouw eigen avatar terug in de app. Hoe vet is dat?

Stuur je avatar in

Inzenden kan tot vrijdag 12 maart t.a.v. JongPutten bij Stroud. Of maak een goede foto en mail jouw tekening. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 19 maart.

Contactgegevens

JongPutten

Locatie Stroud

Brinkstraat 91 Putten

jong@putten.nl