Gemeente haalt bladkorven weg

De gemeente heeft begin oktober ongeveer 75 bladkorven geplaatst, waarin inwoners hun bladafval gratis kwijt kunnen. De bladkorven worden deze week opgehaald. Heeft u nog bladafval, dan kunt u deze gratis storten tot vrijdag 23 december op het parkeerterrein aan de Halvinkhuizerweg. De rest van het jaar kunt u het bladafval kwijt bij het Afvalbrengstation.

Blad in bosgebied

In het bosgebied zijn geen bladkorven geplaatst. Hier konden bewoners het blad van gemeentebomen dat op particuliere kavels valt in de berm op een hoop vegen. Vanaf maandag 5 december wordt het blad (machinaal) door de gemeente opgehaald. Het gaat om het gebied dat wordt begrensd door de Bosrand/Kastanjelaan, Parklaan, Oude Rijksweg, Julianalaan en Wilhelminalaan.

Vragen?

Gemeente Putten