Heb invloed op uw eigen woon- en leefomgeving via het Gelderland Panel

Provincie Gelderland is gestart met het Gelderland Panel. Alle inwoners van provincie Gelderland, vanaf 16 jaar, kunnen meedoen. Deelnemers ontvangen een paar keer per jaar een vragenlijst. En kunnen op deze manier hun mening geven over circulaire economie, klimaat of mobiliteit in provincie Gelderland.

Doe ook mee

Het onderzoek dat nu loopt gaat over de financiën van de provincie. Hoe blijft provincie Gelderland ook in de toekomst financieel gezond? We zijn benieuwd naar uw mening. Welke keuzes zou u maken?

Door dalende inkomsten verandert de financiële situatie van de provincie. Op hetzelfde moment moet de provincie aan de slag met oplossingen voor problemen. Daarom wil provincie Gelderland haar rol en uitgaven opnieuw bepalen: wat kunnen en willen we de komende 10 jaar in ieder geval doen? Waaraan moet de provincie elk jaar geld uitgeven? En waar moeten werknemers van de provincie aan werken? Bij deze keuzes wil de provincie ook graag de mening horen van haar inwoners. Door de vragenlijst in te vullen helpt u daarbij.

Laat uw stem horen

Provincie Gelderland