Hulp bij het aanvragen van het papieren coronabewijs? De bibliotheek helpt

Wilt u een coronabewijs voor toegang? Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Kom langs in de bibliotheek: zij helpen u verder. Het is gratis. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Heeft u een DigiD?

Dan is het de gemakkelijkste en snelste manier om op www.coronacheck.nl/print in te loggen. Daar kunt u het bewijs downloaden. Heeft u hulp nodig bij het printen? Dan kunt u hiervoor terecht in de bibliotheek.

Heeft u geen DigiD?

Dan kunt u de CoronaCheck Helpdesk bellen (0800-1421). U doorloopt een telefonisch bandje, waarbij u uw burgerservicenummer en postcode intoetst. Het papieren coronabewijs wordt op deze manier aangevraagd en naar uw adres verzonden.

Aanvragen via een aanvraagformulier per post

Komt u er niet uit via de CoronaCheck website of het telefoonnummer? Dan kunt u een aanvraagformulier ophalen in de bibliotheek. Hier vult u uw burgerservicenummer en postcode in. Dit formulier verstuurt u naar het aangegeven adres (zonder postzegel). Let op: deze manier van aanvragen heeft de langste wachttijd. Het duurt minimaal 5 werkdagen voor uw aanvraagformulier is ontvangen en wordt verwerkt.

Meer informatie

Bibliotheek Putten
Brinkstraat 56
085 273 3575 (rechtstreeks contact: keuze 2, vervolgens keuze 4)
info@bibliotheeknwveluwe.nl
www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl/bibliotheek-en-corona