Januari 2019

• Eerste straatnamen voor Rimpeler bekend

08 januari 2019

De eerste zes namen voor de woonstraatnamen in de nieuwe woonwijk Rimpeler zijn bekend. De straatnamen worden vernoemd naar vrouwen die van grote betekenis zijn geweest voor de Puttense samenleving.

• Afvalwijzer 2019

18 december 2018

In december is de Afvalwijzer 2019 huis-aan-huis verspreid. U kunt de inzameldata voor uw adres ook vinden op www.mijnafvalwijzer.nl en via de app ‘Afvalwijzer’ van AddComm. Hebt u de afvalwijzer niet ontvangen en wilt u deze alsnog op papier ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met het Meldpunt, telefoonnummer (0341) 359 686.

• Regiovervoer ViaVé voor alle Puttenaren

14 januari 2019

Woont u in Putten of bezoekt u de gemeente Putten? ViaVé vervoert u graag naar uw bestemming. ViaVé is vervoer van deur tot deur. Het wordt u aangeboden door zes Noord-Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland.

• Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2019

14 januari 2019

Nog even en het is weer zover: de landelijke opschoondag! Zaterdag 23 maart 2019 gaan we samen aan de slag om Putten zwerfafvalvrij te maken.

• Prijswinnaars kerstbomenactie

25 januari 2019

Woensdag 23 januari overhandigde wethouder Koekkoek de prijzen aan de winnaars van de kerstbomenactie.

• Bezoekers tevreden over Putten

28 januari 2019

Van juli tot en met oktober 2018 is er een bezoekersonderzoek uitgevoerd in de gemeente Putten. Er is dagbezoekers en vakantiegangers gevraagd naar hun mening over Putten. Ruim 450 bezoekers hebben de online vragenlijst ingevuld en de resultaten zijn ronduit positief te noemen.

• Website Verhaal van Putten gelanceerd

28 januari 2019

Vrijdagmiddag 25 januari 2019 lanceerde wethouder Roelof Koekkoek de website www.verhaalvanputten.nl. Dankzij de enthousiaste inzet van vele betrokkenen, bestaat de website uit een divers geheel aan verhalen en beelden over de geschiedenis van Putten. Vanaf nu wordt de website verder aangevuld en bijgehouden. Neemt u ook een kijkje?