Afvalwijzer 2019

In december is de Afvalwijzer 2019 huis-aan-huis verspreid. U kunt de inzameldata voor uw adres ook vinden op www.mijnafvalwijzer.nl en via de app ‘Afvalwijzer’ van AddComm. Hebt u de afvalwijzer niet ontvangen en wilt u deze alsnog op papier ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met het Meldpunt, telefoonnummer (0341) 359 686.

Meldingen

Via de Afvalapp of www.mijnafvalwijzer.nl kunt u notificaties instellen. U ontvangt dan op uw mobiele telefoon, tablet of via e-mail een melding om uw afval aan de weg te zetten.

AfvalABC

Op www.mijnafvalwijzer.nl of in de Afvalapp leest u meer informatie over de inzameling van de diverse afvalstromen. U vindt hier ook het AfvalABC. Wilt u iets wilt weggooien, maar u weet niet bij welke afvalstroom het hoort? Dan typt u het woord in het zoekveld bij AfvalABC en de app toont juiste afvalstroom.

Doelstelling

Putten maakt zich er sterk voor om 90% van het afval opnieuw te gebruiken. Dit komt overeen met maximaal 30 kg restafval per inwoner. Met uw hulp is het mogelijk deze doelstelling te halen.