Blijf op de hoogte via onze online nieuwsbrief

De gemeente Putten verstuurt elke week een online nieuwsbrief. Hierin leest u het laatste nieuws vanuit de gemeente. Een makkelijke en snelle manier om op de hoogte te blijven van wat er in uw gemeente gebeurt.

Online nieuwsbrief gemeente PuttenAbonneren

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u dan heel eenvoudig via www.putten.nl/nieuwsbrief. Wij vragen alleen uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet gebruikt voor andere doeleinden dan de online nieuwsbrief van de gemeente Putten. Wilt u zich in de toekomst afmelden, dan kan dat heel eenvoudig. Onderaan elke nieuwsbrief zit een afmeldlink.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via e-mailadres communicatie@putten.nl of telefoonnummer (0341) 359 647.