Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2019

Nog even en het is weer zover: de landelijke opschoondag! Zaterdag 23 maart 2019 gaan we samen aan de slag om Putten zwerfafvalvrij te maken.

Landelijke opschoondagElk jaar wordt in maart in alle gemeenten in Nederland de opschoondag georganiseerd. Ook in Putten is deze dag ondertussen traditie geworden. Elk jaar gaan zo’n 250 mensen aan de slag, verdeeld over verschillende groepen. Gemiddeld wordt er tussen de 1.500 en 2.000 kilo zwerfafval opgeruimd. Op deze manier werken vele vrijwilligers samen aan een mooi en schoon Putten.

Help Putten schoon te houden

Ook dit jaar gaan we op zoveel mogelijk plekken in onze gemeente aan de slag. Op 23 maart 2019 zal er tussen 09.00 en 12.00 uur door de hele gemeente heen zwerfafval worden verzameld. De gemeente zorgt voor hesjes, prikkers en zakken om het materiaal in te verzamelen. Ook wordt er gezorgd voor de afvoer van het opgehaalde afval. Daarnaast verzorgt de gemeente een lunch voor alle deelnemers.

Opgeven

Wilt u deelnemen aan de opschoondag? Dat stellen wij erg op prijs. Meld u voor vrijdag 8 maart 2019 aan via www.putten.nl/opschoondag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolet van den Hoorn, telefoonnummer (0341) 359 681.

Social Media

Samen doen is ook samen delen. Deel berichten over uw opschoonacties en moedig elkaar aan tijdens de Landelijke Opschoondag via Facebook en Twitter. Dit kan via facebook.com/SupporterVanSchoon en facebook.com/gemeenteputten. Gebruik op Twitter de hashtags #LOD2019 en #Putten.