Website Verhaal van Putten gelanceerd

Vrijdagmiddag 25 januari 2019 lanceerde wethouder Roelof Koekkoek de website www.verhaalvanputten.nl. Dankzij de enthousiaste inzet van vele betrokkenen, bestaat de website uit een divers geheel aan verhalen en beelden over de geschiedenis van Putten. Vanaf nu wordt de website verder aangevuld en bijgehouden. Neemt u ook een kijkje?

Wethouder Koekkoek lanceert Verhaal van Putten.nl

Speldje

Speldje Verhaal van PuttenDe mensen die geïnterviewd zijn, interviewers, auteurs, leden van de projectgroep en andere betrokkenen ontvingen een bijzonder speldje van de wethouder. Dit als dank voor hun enthousiaste inzet. Dankzij hen bevat de website een schat aan informatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis over het leven in Putten.

Toegankelijk en aansprekend

Verhaal van Putten brengt de geschiedenis van Putten op een toegankelijke en aansprekende manier onder de aandacht. Vanaf nu wordt de website verder aangevuld en bijgehouden. Erfgoed Gelderland beheert, in samenwerking met Stichting Oktober 44 en het Puttens Historisch Genootschap, de website namens de gemeente.

Neemt u ook een kijkje?

Verhaal van Putten is te bereiken via www.verhaalvanputten.nl.