Bezoekersonderzoek Putten

Wat vinden de bezoekers van Putten? Welke plekken bezoeken zij? En hoe waarderen zij Putten? Deze vragen en nog veel meer stellen VVV Putten+ en gemeente Putten in het bezoekersonderzoek dat deze zomer start.

De online vragenlijst is te vinden op www.putten.nl/bezoekersonderzoek. Het invullen kost ongeveer 10 minuten tijd.

Prijs

Bezoekersonderzoek PuttenVia kaartjes en posters bij horeca, winkels, recreatiebedrijven en attracties, vragen wij bezoekers de digitale vragenlijst in te vullen. Onder de deelnemers wordt een fiets verloot. Ook verrassen we 25 deelnemers met een Puttens verrassingspakketje.

Resultaten

Wethouder Koekkoek: “Als gemeente hebben wij samen met de toeristische sector de ambitie dat bezoekers langer in Putten verblijven, de toeristische bestedingen stijgen en dat bezoekers graag terugkomen. Het onderzoek wordt eens per 2 jaar uitgevoerd. Met de resultaten krijgen wij inzicht of we op de goede weg zijn met onze recreatieve voorzieningen.”

Het bezoekersonderzoek start in juli en loopt tot en met de herfstvakantie.