Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Definitief ontwerp Stationsstraat vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 14 juli het definitief ontwerp voor de herinrichting van de Stationsstraat vastgesteld. Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als woonstraat. Hier geldt een maximumsnelheid van 30 km/u. Het gedeelte tussen de Mennestraat en de Industrieweg wordt ingericht als ontsluitingsweg met een maximumsnelheid van 50 km/u.

Op basis van de ingediende zienswijzen is het ontwerp op detailniveau aangepast. De basis van het ontwerp is onveranderd gebleven. Na de zomer wordt een uitvoeringskrediet aangevraagd bij de gemeenteraad.

Ontwerp inzien

Op www.putten.nl/stationsstraat kunt u het volledige besluit en de tekeningen inzien. U kunt ook telefonisch een afspraak maken om de stukken in het gemeentehuis te bekijken.

Planning

De nutsbedrijven zijn onlangs gestart met het vervangen van kabels en leidingen. Na de bouwvak gaan zij daarmee verder. De herinrichting van de Stationsstraat zelf start volgens de huidige planning in maart 2021.