Ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente al?

De gemeente Putten verstuurt sinds 1 juni 2018 wekelijks een digitale nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u dan via www.putten.nl/nieuwsbrief.

Wat kunt u verwachten?

Elke woensdag ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief in uw mailbox. Hierin leest u het laatste nieuws vanuit de gemeente Putten. Een makkelijke en snelle manier om op de hoogte te blijven van wat er in uw gemeente gebeurt.

Nieuwsbrief Gemeente PuttenAbonneren

U kunt zich heel eenvoudig abonneren via onze website www.putten.nl/nieuwsbrief. Wij vragen alleen uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet gebruikt voor andere doeleinden dan de digitale nieuwsbrief van de gemeente Putten. Wilt u zich in de toekomst afmelden, dan kan dat heel eenvoudig. Onderaan elke nieuwsbrief zit een afmeldlink.

Meer informatie

Wij hopen dat onze nieuwsbrieven u bevallen. Voor meer informatie of suggesties kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via e-mailadres communicatie@putten.nl of telefoonnummer (0341) 359 647.