Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Jongeren: hoe zouden jullie Putten ‘coronaproof’ maken?

Hoe kun je in de toekomst met elkaar omgaan, terwijl je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden? Wat is hiervoor nodig in Putten? Jongeren: de gemeente Putten roept jullie op om jullie ideeën aan ons bekend te maken. Kom met creatieve plannen, lever je (opbouwende) kritiek en neem ons hierin mee. Wij leggen jullie advies voor aan de gemeenteraad van Putten.

Praat online mee op donderdag 9 juli

Meld je aan voor de online sessie op donderdag 9 juli van 19.00 tot 20.30 uur. Waar gaan we het over hebben? Die bal ligt bij jullie, maar de insteek is een ‘coronaproof’ Putten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van ‘coronaproof’ activiteiten, geschikte ontmoetingsplekken of solliciteren tijdens de coronacrisis. Kortom: waar loop jij nu tegen aan en hoe zou jij dit anders willen zien in Putten? Wij horen het graag van jou!

Meld je aan via WhatsApp

Stuur een WhatsApp naar 06 387 58 112. Je krijgt dan van ons de link om mee te doen.

Wat gebeurt er met jullie advies?

Na de sessie bieden wij jullie advies aan de gemeenteraad aan en vragen wij hen wat zij met jullie adviezen gaan doen.