Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Kijkdag gevonden fietsen zaterdag 27 juni

De gemeente Putten houdt op zaterdag 27 juni tussen 09.30 en 11.00 uur een fietskijkdag. Bent u een fiets kwijtgeraakt? Kijk dan of de vermiste fiets bij het voormalige politiebureau aan de Brinkstraat 67/69 staat. De kijkdag is alleen bedoeld voor inwoners van Putten die aangifte hebben gedaan bij de politie.

Bent u uw fiets kwijt?

Dan kunt u tijdens de kijkdag op vertoon van een proces-verbaal, aankoopbewijs van de fiets en/of de fietssleutel het oude politiebureau bezoeken. U dient ook een geldig legitimatiebewijs te tonen. Medewerkers van de gemeente helpen u ter plekke bij het zoeken naar uw fiets. Een afspraak maken is niet nodig.

Staat uw fiets er niet tussen?

Dan kunt u een bod doen op de gevonden fietsen die bij het oude politiebureau staan.

Niet in de gelegenheid?

Dan kunt u tot en met vrijdag 26 juni een afspraak maken om op een ander moment te kijken of uw fiets erbij staat, telefoonnummer (0341) 359 757.