Laat uw duurzame huis zien op 29 oktober en 5 november

Veel mensen willen energie en gas besparen, maar vinden het lastig om een concreet plan te maken voor hun eigen huis. Gemeente Putten is op zoek naar inwoners met een energiezuinig huis die hun ervaringen willen delen met anderen via de Nationale Duurzame Huizen Route. Heeft u slimme duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, radiatorfolie of een warmtepomp? Help anderen op weg door uw woning aan te melden als voorbeeld. U kunt uw verhaal online delen of ook uw huis openstellen voor bezoekers op zaterdag 29 oktober en 5 november.

Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Over Duurzame Huizen Route

Al 10 jaar lang delen enthousiaste huiseigenaren in Nederland hun ervaringen met duurzaam wonen. Voor inwoners die hier ook mee aan de slag willen, is het ontzettend waardevol om eens een duurzaam huis te bezoeken. Hoe werkt een warmtepomp nou eigenlijk of hoe kunt u het isoleren van uw dak aanpakken? Op 29 oktober en 5 november kunnen bezoekers dit in de praktijk ervaren en vragen stellen aan een huiseigenaar.

Aanmelden

Gemeente Putten doet dit jaar mee aan de Duurzame Huizen Route en is op zoek naar voorbeelden in de omgeving. Heeft u vanuit uw eigen ervaring tips over het duurzamer maken van uw huis? Meld uw woning dan aan via de website en deel uw verhaal. Of u nu grotere of kleinere maatregelen heeft genomen: alle ervaringen zijn welkom!

Vragen?

Duurzame Huizen Route
0525 701 193
www.duurzamehuizenroute.nl