Maak gebruik van de Slimme Bandenpomp

Automobilisten, motor- en scooterrijders kunnen gebruik maken van de Slimme Bandenpomp. Zij kunnen de banden van hun voertuig 24 uur per dag, gratis op spanning brengen. De bandenpomp staat sinds de zomer van 2022 op de parkeerplaats achter het gemeentehuis (aan de Brinkstraat).

Besparingen

De juiste bandenspanning levert een positieve bijdrage aan de verkeersveiligheid doordat de remweg korter is. Ook zorgt de juiste bandenspanning voor minder uitstoot van CO2 en fijnstof, minder microplastics en minder verkeerslawaai. Bovendien is het goed voor de portemonnee. In 1 jaar tijd hebben 3.084 mensen gebruik gemaakt van deze pomp. Dit is 24.182 liter bespaarde brandstof.

Gemakkelijk in gebruik

De bandenpomp is door iedere automobilist gemakkelijk te gebruiken. Inwoners kunnen op kenteken de juiste bandenspanning opvragen. Het scherm bij de bandenpomp helpt met instellen en toont na afloop de besparingen in euro’s, liters brandstof en verminderde uitstoot.

Over Band op Spanning

Band op Spanning werkt aan concrete en directe oplossingen voor een beter klimaat, schonere lucht en veiliger verkeer. Dit doen zij door het plaatsen van Slimme Bandenpompen.

Vragen?

Band op Spanning
030 23 069 10
info@bandopspanning.nl
www.bandopspanning.nl