Maak gebruik van de Slimme Bandenpomp

Automobilisten, motor- en scooterrijders kunnen gebruik maken van de Slimme Bandenpomp. Zij kunnen de banden van hun voertuig 24 uur per dag, gratis op spanning brengen. De bandenpomp staat op de parkeerplaats achter het gemeentehuis (aan de Brinkstraat).

Besparingen

De juiste bandenspanning levert een positieve bijdrage aan de verkeersveiligheid doordat de remweg korter is. Ook zorgt de juiste bandenspanning voor minder uitstoot van CO2 en fijnstof, minder microplastics en minder verkeerslawaai. Bovendien is het goed voor de portemonnee.

Afgelopen halfjaar hebben 1.696 gebruikers de Slimme Bandenpomp gebruikt in Putten. Dit is 14.169 liter bespaarde brandstof. Het gemiddeld bespaarde bedrag per gebruiker is € 29,60. 

Over Band op Spanning

Band op Spanning werkt aan concrete en directe oplossingen voor een beter klimaat, schonere lucht en veiliger verkeer. Dit doen zij door het plaatsen van Slimme Bandenpompen. Momenteel staan er 125 Slimme Bandenpompen in Nederland. Deze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en werken op zonne-energie.

Vragen?

Band op Spanning
030 23 069 10
info@bandopspanning.nl
www.bandopspanning.nl