Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Informatieavond vastgoedeigenaren centrum Putten uitgesteld tot nader order!

LET OP: De gemeente Putten stelt alle publieksbijeenkomsten die niet direct urgent zijn uit tot nader order. De informatieavond voor vastgoedeigenaren op maandag 23 maart gaat NIET door. Houd voor meer informatie onze website in de gaten. Voor het laatste nieuws (updates), vragen en feiten over de situatie rondom het coronavirus in Putten, houd onze website in de gaten:

www.putten.nl/coronavirus

Hieronder volgt de oorspronkelijke informatie over de informatieavond voor vastgoedeigenaren.

Belangrijkste thema is de gevelontwikkeling van panden in het centrum. De gemeente Putten geeft informatie over een stimuleringsfonds waarmee vastgoedeigenaren (financieel) aangemoedigd worden om hun gevel op te knappen en te verbeteren.

De vastgoedeigenaren in het kernwinkelgebied hebben een uitnodiging per brief ontvangen. Bent u vastgoedeigenaar van een winkel in dit gebied en heeft u per abuis geen uitnodigingsbrief ontvangen? Neem dan contact op met Bram Bos van de gemeente Putten. U bereikt hem via bbos@putten.nl of 06 227 58 130.