Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Ophalen grof afval en tuinafval nu ook online te regelen

Vanaf nu kunt u het laten ophalen van uw grof afval of tuinafval online regelen. U hoeft niet meer naar het gemeentehuis te komen om vooraf een betaling te doen bij de kassier. Als het afval bij u is opgehaald, wordt het afval gewogen en ontvangt u een factuur.

Online aanvragen

Via www.putten.nl/afvalophalen kunt u met uw DigiD uw grof afval of tuinafval laten ophalen. U vult het formulier in met uw gegevens en geeft aan om wat voor soort afval het gaat en wanneer u het wilt laten ophalen. Grof afval wordt op dinsdag opgehaald en tuinafval op vrijdag.

Liever niet online aanvragen?

Wilt u het formulier liever niet online invullen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van de Servicebalie langskomen in het gemeentehuis. De medewerkers van de Servicebalie vullen het formulier dan voor u in.

Kosten

• Grof afval laten ophalen kost € 22,00 tot 100 kg. Alles daarboven wordt na weging doorberekend op uw factuur.
  • Tuinafval laten ophalen kost € 11,00 tot 100 kg. Alles daarboven wordt na weging doorberekend op uw factuur.

Neem dan contact op met de Servicebalie via telefoonnummer (0341) 359 611.