Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Tweede dorpsgesprek ‘Putten Praat Mee’ op dinsdag 17 maart uitgesteld tot nader order!

LET OP: De gemeente Putten stelt alle publieksbijeenkomsten die niet direct urgent zijn uit tot nader order. Het dorpsgesprek op dinsdag 17 maart gaat NIET door. Voor het laatste nieuws (updates), vragen en feiten over de situatie rondom het coronavirus in Putten, houd onze website in de gaten:

www.putten.nl/coronavirus

Hieronder volgt de oorspronkelijke informatie over het dorpsgesprek.

‘Groeien wij groot of groeien wij groen?’. Dat is het thema van het tweede dorpsgesprek onder de noemer ‘Putten Praat Mee’. Het dorpsgesprek vindt plaats op dinsdag 17 maart in De Huifkar, Kerkstraat 67. De avond begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Groeien wij groot of groeien wij groen?

In Putten is de vraag naar woningen groot. Doelstelling van de gemeente is om ieder jaar tenminste 120 woningen bij te bouwen. De vraag is echter waar die woningen op termijn moeten komen. Putten kent mooie groene dorpsranden. Putten is een groen dorp en dat wil iedereen graag zo houden. Tegelijkertijd is het ingewikkeld om iedere vierkante meter binnen de bebouwde kom te bebouwen. Ondertussen groeit de lijst met woningzoekenden. Inmiddels heeft de gemeenteraad een krediet uitgetrokken om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor grootschalige woningbouw in Putten. Inwoners die mee willen praten over deze onderwerpen, zijn van harte welkom bij de tweede editie van het dorpsgesprek.

Toekomst van het dorp

Doel van Putten Praat Mee is om de inwoners de gelegenheid te bieden om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van het dorp. De dorpsgesprekken worden georganiseerd door weekblad De Puttenaer. Dit met medewerking van de gemeente Putten. De gespreksleiding is in handen van verslaggevers van De Puttenaer.