Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Waarschuwing ondernemers: valse facturen rondom gemeentegids

We krijgen berichten van oplichting rondom de gemeentegids. Er wordt daarbij contact met u gezocht door gemeentegids.org over uw bedrijfsvermelding in/op de gemeentegids.

De officiële gemeentegids van de gemeente Putten wordt uitgegeven door het bedrijf FMR Producties LokaalTotaal uit Breezand (www.lokaaltotaal.nl). Zij is de enige partij die voor ons de acquisitie van het bedrijfsgedeelte heeft verzorgd.

Tips om oplichting te voorkomen

• Ga niet in op berichten van www.gemeentegids.org! De gemeente Putten werkt hier niet mee samen. Ga niet in op berichten of e-mails van afzenders zoals rogier@gemeentegids.org.
  • Vertrouwt u het niet? Of doet een bedrijf zich voor als FMR Producties LokaalTotaal? Vraag dan of u terug mag bellen. Als dit niet mogelijk is, is de kans groot dat u met een oplichter te maken hebt.
  • Neem bij twijfel telefonisch contact op met FMR Producties LokaalTotaal via telefoonnummer (0223) 661 425. FMR Producties LokaalTotaal moet een aanbevelingsbrief van de gemeente Putten kunnen laten zien als u hierom vraagt.