Gemeentegids 2021 is verschenen. Vraag een exemplaar aan!

De nieuwe gemeentegids van Putten is verschenen. De gemeentegids 2021 informeert u over de dienstverlening van de gemeente en het gemeentebestuur. Ook is de zorgwijzer opgenomen in de nieuwe gids en staan er adressen in van bedrijven, scholen, verenigingen en clubs in onze gemeente. De prachtige foto’s in de gemeentegids zijn ook dit jaar grotendeels afkomstig van inwoners van de gemeente Putten.

Vraag nu een gemeentegids aan via www.putten.nl/gemeentegids of bel (0341) 359 611.

De gemeentegids verspreiden wij dit jaar niet via uitgiftepunten, vanwege de situatie rondom het coronavirus. Uiteraard geven wij alle inwoners wel de mogelijkheid een gemeentegids te ontvangen. Vraag een exemplaar aan bij de gemeente Putten en u ontvangt de gids per post in uw brievenbus.

Gemeentegids aanvragen

www.putten.nl/gemeentegids