Meedoen in Putten op maandag 3 april

Het Servicepunt Vrijwillige Inzet van Putten voor Elkaar organiseert op maandag 3 april het initiatief Meedoen in Putten. Op deze dag maakt u kennis met meer organisaties waar u als vrijwilliger aan de slag kunt.

Programma

Op maandag 3 april tussen 10.00 en 14.00 uur fietst u langs Putten voor Elkaar, Museumboerderij de Mariahoeve, het Lichtpunt Putten en Voedselbos Onder de Bomen. Als fietsen niet lukt, zoeken we samen of vervangend vervoer mogelijk is. We heten u van harte welkom met een hapje en een drankje. We maken kennis met de organisaties. Ook krijgt u informatie over de mogelijkheid om bij de deelnemende organisaties te starten als vrijwilliger.

Z-route

Het initiatief Meedoen in Putten komt vanuit de Z-route. De Z-route is onderdeel van de inburgering van statushouders. Dit zijn asielzoekers die een verblijfstatus hebben gekregen. De inburgering van deze statushouders richt zich op taalontwikkeling door middel van taalklassen maar ook vrijwilligerswerk.

Meedoen?

Wilt u meedoen op maandag 3 april? Meld u dan vóór woensdag 15 maart aan. Na de aanmelding ontvangt u meer informatie over de dag.

Hoe meer organisaties zich aansluiten, hoe meer mogelijkheden er zijn voor inwoners om mee te doen. Wilt u aansluiten met uw organisatie? Wij komen graag in contact.

Contact

Servicepunt Vrijwillige inzet
vrijwilligers@welzijnputten.nl