Opknappen van 35 drukrioleringsgemalen

Drukrioleringsgemalen zorgen voor een goed werkend riool. Binnenkort start de renovatie van 35 drukrioleringsgemalen in Putten. Het gaat om een proefproject als voorbereiding op het opknappen van alle 700 drukrioleringsgemalen in de gemeente. Mous Waterbeheer voert de werkzaamheden uit namens de gemeente. Het werk duurt naar verwachting van 6 mei tot en met 7 juni.

Drukriolerinngsgemaal in PuttenWaarom een proefproject?

De resultaten geven het projectteam een goed beeld van de omvang van de het werk. Het projectteam gebruikt deze kennis voor de planning en uitvoering van de renovatie van alle 700 gemalen in de gemeente.

Wat betekent dit voor u?

Mous Waterbeheer communiceert vooraf met de betreffende bewoners. Het bedrijf laat weten wanneer de werkzaamheden in de buurt van een woning of bedrijf plaatsvinden. Natuurlijk is er gedacht aan de bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Wel geven de werkzaamheden mogelijk overlast. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Heeft u vragen?

Dan kunt u tijdens de uitvoering van het werk direct contact opnemen met Durk de Jong van Mous Waterbeheer via telefoonnummer (0514) 608 900.

Meer weten?

Mous Waterbeheer is al jarenlang een partner van de gemeente Putten voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie aan gemalen. Kijk voor meer informatie op www.mouswaterbeheer.nl.