Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Denk mee over de toekomst van sporten en bewegen in Putten

Wat zijn uw ideeën, dromen en ambities als het gaat over sporten en bewegen in Putten? In Putten werken we achter de schermen aan het sport- en beweegakkoord. Als gemeente maken we deel uit van een kerngroep die nadenkt over de toekomst van sporten en bewegen.

Hanneke Lakenveld-Verbree is in Putten aangesteld als sportformateur. In de video stelt zij zichzelf en de kerngroep aan u voor. Vervolgens legt zij uit wat een sport- en beweegakkoord is en hoe u mee kunt denken.

Vul de digitale vragenlijst in

In de vragenlijst geeft u aan wat u belangrijk vindt op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Putten. Met ruimte voor wat uw dromen, ambities of ideeën zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat. Het is als een puzzel. Alle stukken vormen uiteindelijk samen het sport- en beweegakkoord. Bij elk thema krijgt u de mogelijkheid om een concrete wens of tip op de puzzelstukken in te vullen. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met vrijdag 22 mei via: https://nl.surveymonkey.com/r/SportakkoordPutten

Vragenlijst starten

Door te klikken op bovenstaande knop, start de vragenlijst. U kunt meedenken over diverse thema’s en u kiest zelf over welke thema’s u mee wilt denken. Per thema kost het invullen ongeveer 10 minuten. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met vrijdag 22 mei.

Achtergrond Sport- en beweegakkoord

De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor onze gemeente, juist ook in deze tijd. Bewegen is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Om nog meer inwoners van Putten in beweging te brengen gaat de sportformateur met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het opstellen van een sport- en beweegakkoord in Putten. In het lokale sportakkoord komen de afspraken te staan die lokale partijen met elkaar maken over de ambities die zij op het gebied van sport en bewegen binnen hun gemeente willen bereiken. Een lokaal sport- en beweegakkoord maken we samen.

Kerngroep

De kerngroep bestaat uit: Hanneke Lakenvelt-Verbree (Sportformateur), Lisette van de Kieft en Kelvin van den Broek (Jong Putten), Albert de Bruin (Sportmarathon, SCD Putten), Harry Hoorn (Puttense Sportfederatie), Annemieke Carbo (Stichting in Beweging), Marijn Hofmeijer en Roel Stofmeel (Gemeente Putten), Jurjen Engelsman (team sportformateur) en Roel van der Weide (Adviseur Lokale Sport).