Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Kent u iemand die een lintje verdient?

Vrijdag 24 april 2020 heeft burgemeester H.A. Lambooij weer een aantal inwoners van de gemeente Putten kunnen mededelen dat aan hen een Koninklijke onderscheiding is toegekend. Kent u ook iemand die een lintje verdient? Dan kunt u bij de burgemeester van de woonplaats van de betrokkene een voordracht indienen. Doe dat vóór 1 juli 2020 voor de uitreiking die plaatsvindt voorafgaand aan Koningsdag 2021.

Wie komt in aanmerking?

Mensen moeten in de afgelopen 25 jaar minimaal 15 jaar vrijwilligersactiviteiten hebben verricht en hij/zij moet de afgelopen 5 jaar vrijwillig actief zijn geweest voor minimaal 6 uur per week.

Ook mensen die in hun werk uitzonderlijke prestaties leveren, kunnen worden onderscheiden. Die prestaties moeten dan veel verder gaan dan normaal van iemand in zijn of haar functie kan worden verwacht.

Ik raad u aan om eerst contact met mij op te nemen. Ik kan dan aangeven of uw voorstel kans van slagen heeft en u vertellen waar u op kunt letten bij het invullen van het formulier. – Astrid van Ee, kabinetsmedewerkster

Wanneer voordragen?

Voordrachten moeten vóór 1 juli 2020, compleet met alle benodigde informatie, bij de burgemeester zijn ingediend.

Hoe voordragen?

U download het formulier op www.putten.nl/koninklijkeonderscheiding. Mail uw voordracht vervolgens naar Astrid van Ee: aaevers@putten.nl. Vermeld in de onderwerpregel “kabinet/persoonlijk”. Bent u niet in het bezit van een computer? Dan kunt u het ingevulde formulier met de benodigde informatie per post opsturen naar Astrid van Ee, o.v.v. kabinet/persoonlijk, Postbus 400, 3880 AK Putten.

Heeft u nog vragen?