Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Voorlopig ontwerp Stationsstraat vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 12 mei 2020 het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Stationsstraat vastgesteld. Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als een veilige woonstraat. Hier geldt een maximum snelheid van 30 km/u. Het gedeelte tussen de Mennestraat en de Industrieweg wordt ingericht als veilige ontsluitingsweg met een maximum snelheid van 50 km/u.

Ontwerp inzien

Wilt u de volledige inhoud van het besluit en de ontwerptekeningen inzien? Dat kan van maandag 25 mei tot en met maandag 22 juni 2020 via www.putten.nl/stationsstraat. Wilt u het ontwerp in het gemeentehuis bekijken? Dat kan  uiteraard, maar door de coronacrisis kan dit alleen op afspraak. Bel hiervoor met de Servicebalie, telefoonnummer: (0341) 359 611.

Reageren

Wilt u reageren? Dat kan uiterlijk op maandag 22 juni, bij voorkeur per e-mail: info@putten.nl. Vermeld als onderwerp ‘Zienswijze VO Stationsstraat’. De reacties verwerken wij waar mogelijk in het definitief ontwerp.

Planning

Het college stelt het definitief ontwerp voor de zomer vast. De nutsbedrijven starten eind juni 2020 met het vervangen van kabels en leidingen. De herinrichting van de Stationsstraat start volgens de huidige planning in maart 2021.)