Heeft u de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 al betaald?

Eind februari heeft de gemeente Putten de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 verstuurd. Het aanslagbiljet viel op uw deurmat of verscheen in uw Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u niet gekozen voor een automatische incasso? Vergeet dan niet om de aanslag voor maandag 31 mei 2021 te betalen.

Lukt het niet om de aanslag in 1 keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan via www.putten.nl/betalingsregeling. Denkt u dat u op grond van uw inkomen mogelijk recht heeft op kwijtschelding? Vul dan het aanvraagformulier in via www.putten.nl/kwijtschelding.

Het kan vervelende gevolgen hebben als u niets doet. Er kunnen uiteindelijk onder andere aanmanings- en dwangbevelkosten in rekening worden gebracht.

Gemeente Putten