Nieuw online Puttens platform: Putten Connect

Het verbinden van inwoners en organisaties vinden wij in de gemeente Putten belangrijk. Om deze verbinding te vergroten, is er een nieuw online Puttens platform: Putten Connect. Op dit platform zijn alle organisaties uit Putten, met hun contactgegevens, te vinden. Op deze manier kunt u snel zien welke organisaties er actief zijn, wat ze doen en waar ze te vinden zijn.

Kijk op www.puttenconnect.nl welke organisaties er actief zijn in Putten. Ook ziet u op het platform de georganiseerde activiteiten door inwoners en organisaties.

Vraag en aanbod

Op het platform is een prikbord waar inwoners en organisaties hun vraag en aanbod kunnen plaatsen. Hierbij kunt u denken aan vrijwilligersvacatures of een oproep van een inwoner voor een hulpvraag. Ook heeft het platform een agenda. Op het platform vindt u ook de georganiseerde activiteiten door inwoners en organisaties. Bijvoorbeeld een buurtbarbecue bij u in de straat of het Financieel Café in Stroud.

Aanmelden

Heeft u een activiteit die u wilt delen? Of heeft u een vraag waar uw dorpsgenoten u bij kunnen helpen? Meld dit op www.puttenconnect.nl. Inwoners en organisatie kunnen zich gratis aanmelden.

Vragen?

Gemeente Putten