Gemeente helpt bij vinden nieuwe zorgverzekering

Maakt u gebruik van de collectieve zorgverzekering van het Zilveren Kruis, met korting van de gemeente Putten? Dan verandert uw situatie. Deze verzekering vervalt namelijk met ingang van 1 januari 2020. De gemeente Putten biedt u hulp aan bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering voor 2020.

Opties

Doet u niets? Dan zet het Zilveren Kruis u automatisch over naar een vergelijkbaar pakket. Het kan zijn dat u dan duurder uit bent dan nu het geval is. Daarom biedt de gemeente Putten u verschillende opties om een andere zorgverzekering te kiezen die bij u past.

• Laat u helpen door een vrijwilliger
    Dit kan bij het Financieel Café Putten in Stroud. Onafhankelijke vrijwilligers helpen u om de best passende zorgverzekering te vinden. Bel voor het maken van een afspraak naar Stimenz via telefoonnummer 088 784 6464. Vraag naar ‘Team Putten’. Het Financieel Café is een initiatief van Humanitas Noord-Veluwe, Stimenz Putten en Welzijn Putten.
  • Zoek zelf online een nieuwe zorgverzekering uit
    Dat kan via www.poliswijzer.nl/putten. Deze vergelijkingswebsite hebben wij speciaal gemaakt voor inwoners van Putten. Op deze manier wil de gemeente u helpen bij het kiezen van een zorgverzekering die bij u past.
  • Bel voor telefonisch advies
    Gediplomeerde experts van Poliswijzer kunnen u onafhankelijk adviseren over een nieuwe verzekering. Of u hulp bieden bij het overstappen. U bereikt hen op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur via telefoonnummer (050) 211 1456.

Heeft u vragen over dit artikel?

Neem dan contact op met mevrouw Ax van de gemeente Putten. U bereikt haar op maandag, dinsdag en donderdag via telefoonnummer (0341) 230 215. Of mail naar lax@putten.nl.

Over het Financieel Café Putten

Woont u in Putten en kunt u hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier? Dan kunt u elke dinsdag en woensdag terecht bij het Financieel Café Putten in Stroud (Brinkstraat 91). Kijk voor de openingstijden en meer informatie op welzijnputten.nl/financieel-cafe. Of bel 088 784 64 64.