Wij helpen u graag! (deel 4)

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Wij helpen u graag!’. Hierin vertellen wij over de gewijzigde dienstverlening in het vernieuwde gemeentehuis. Sinds de opening van het vernieuwde gemeentehuis zijn er ruimere openingstijden en is de dienstverlening verbeterd. En voor veel vragen kunt u nu terecht bij de Servicebalie.

Aanvragen via (online) formulieren

Wilt u een aanvraag doen voor bijvoorbeeld een evenementenvergunning of een melding Wmo? Veel formulieren vindt u op onze website en kunt u online aanvragen. Wilt u een formulier liever niet online invullen? Dan kunt u het formulier downloaden of ophalen bij de Servicebalie in het gemeentehuis. U kunt hiervoor gewoon bij ons binnenlopen tijdens onze openingstijden.

Openingstijden Servicebalie

Dag Tijd
Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 20.00 uur
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Wist u dat…

u veel aanvragen online kunt invullen? Op www.putten.nl ziet u welke zaken u direct online bij ons kunt regelen. De komende tijd komen er nog meer online formulieren bij.