Wij helpen u graag! (deel 5)

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Wij helpen u graag!’. Hierin vertellen wij over de gewijzigde dienstverlening in het vernieuwde gemeentehuis. Sinds de opening van het vernieuwde gemeentehuis zijn er ruimere openingstijden en is de dienstverlening verbeterd. En voor veel vragen kunt u nu terecht bij de Servicebalie.

Ophalen gehandicaptenparkeerkaart

Als u slecht ter been bent, kunt u een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen. Hiermee kunt u parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats. Heeft u een aanvraag gedaan en een brief ontvangen met toekenning? Dan kunt u de gehandicaptenparkeerkaart laten maken bij de Servicebalie in het gemeentehuis. Vergeet niet om een pasfoto en een rijbewijs of legitimatiebewijs mee te nemen.

Openingstijden Servicebalie

Dag Tijd
Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 20.00 uur
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Wist u dat…

u een gehandicaptenparkeerkaart ook online kunt aanvragen? Op www.putten.nl ziet u welke zaken u nog meer direct online bij ons kunt regelen. De komende tijd komen er nog meer online formulieren bij.