Herinner je je Putten

Voor het Verhaal van Putten zijn we op zoek naar mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen. De verhalen van oudere generaties schetsen samen een beeld van hoe het leven in Putten was. Tijdens de oorlog en de razzia, maar ook tijdens de wederopbouw en in de jaren ’50, ’60 en ’70 van de vorige eeuw.

Uw persoonlijke verhaalUw persoonlijk levensverhaal

We willen graag in contact te komen met mensen die herinneringen hebben aan deze periodes in Putten. Over hoe het leven in Putten toen was. Het gaat om uw persoonlijke levensverhaal. Kunt u daarover vertellen of kent u iemand die dit zou kunnen en willen? Dan horen wij dat graag via info@verhaalvanputten.nl of via telefoonnummer 06 337 76 999 (Else Gootjes). Wij nemen dan contact met u op. Een samenvatting van het interview wordt geplaatst op de website www.verhaalvanputten.nl en de opname krijgt een plek in het archief van de gemeente Putten.

Logo Verhaal van PuttenVerhaal van Putten?

Verhaal van Putten is een initiatief vanuit de gemeenteraad. Het project wordt uitgevoerd door Erfgoed Gelderland namens de gemeente Putten in samenwerking met onder andere Stichting Oktober 44 en het Puttens Historisch Genootschap.