Wij doen mee met de E-waste Race! U ook?

De leerlingen van de basisscholen Steenenkamer en Diermen doen mee aan de E-waste Race en hopen dat u hen helpt met het verzamelen van spullen. Zij schrijven:

E-waste RaceWilt u ons helpen om zoveel mogelijk kapotte en niet-gebruikte elektronica te verzamelen? Wij zijn op zoek naar apparaten met een stekker of met een plaats voor een batterij. Bijvoorbeeld: laptops, computers, beeldschermen, mobieltjes, kleine huishoudelijke apparaten en speelgoed.

U kunt uw oude apparaten brengen naar school Steenenkamer (Waterweg 32) of naar school Diermen (Nijkerstraat 97). U kunt uw oude apparaten ook aanmelden via www.ewasterace.nl. Als u bij uw teamvoorkeur ‘Steenenkamer’ of ‘Diermen’ aanklikt, dan halen wij uw e-waste thuis bij u op. Doet u mee?

De actie loopt nog tot en met 18 oktober. Namens de leerlingen van de basisscholen Steenenkamer en Diermen: dank u wel!

E-waste Race?

De E-waste Race is een wedstrijd tussen scholen in een regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. Tijdens een E-waste Race kunnen buurtbewoners hun rondslingerende elektronisch afval aanmelden op de website www.ewasterace.nl. Scholieren en buurtbewoners maken dan een afspraak om het afval thuis op te laten halen. De school scoort hier punten mee die op de site worden bijgehouden. Na vier weken wordt de winnaar bekend die een toffe schoolreis wint. Zo maakt de E-waste Race het inzamelen van elektronisch afval leuk, leerzaam en gemakkelijk!