Buurtbemiddeling zoekt vrijwilligers

De gemeente Putten zoekt nieuwe vrijwilligers voor buurtbemiddeling. Buurtbemiddeling helpt om burenruzies op te lossen.

Versterkt het team

Komt u uit Putten of omgeving? Kunt u goed luisteren en vragen stellen? Hebt u een positieve en optimistische benadering naar mensen? Dringt u uw eigen normen en waarden niet op? Laat u zich niet van de wijs brengen door agressie of verbaal gedrag? Staat u open voor mensen en kunt u goed samenwerken? Versterk dan het team.

Wat biedt buurtbemiddeling u?

Buurtbemiddeling biedt nieuwe vrijwilligers een leerzame, zinvolle en interessante tijdsbesteding waarin actief een bijdrage wordt geleverd aan de leefbaarheid van het dorp. Vrijwilligers krijgen een professionele training conflictbemiddeling waar zij altijd wat aan hebben, zowel in het werk als bemiddelaar als privé. Verder biedt Buurtbemiddeling begeleiding en ondersteuning. Vrijwilligers krijgen steeds meer ervaring in luisteren, vragen stellen, gesprekken leiden, contact leggen en het helpen herstellen van de communicatie.

Interesse?

Neem dan contact op met coördinator Hettie Schoonhoven, e-mailadres hschoonhoven@putten.nl of telefoonnummer 06 204 60 298.