Wij helpen u graag! (deel 2)

Dit is het tweede artikel in de serie ‘Wij helpen u graag’. Hierin vertellen wij over de gewijzigde en verbeterde dienstverlening in het vernieuwde gemeentehuis. Sinds de opening van het gerenoveerde gemeentehuis zijn er ruimere openingstijden. De dienstverlening is verbeterd en voor veel vragen kunt u nu terecht bij de servicebalie.

Donderdagavond openstelling

U bent van ons gewend dat u op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur bij de balie Burgerzaken terecht kunt. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of rijbewijs. Voor andere (aan)vragen kunt u nu ook bij de Servicebalie en de andere balies terecht op donderdagavond. Denk aan het inzien van een bouwvergunning, een vraag over een Wmo-melding of een betaling voor het ophalen van grof huisvuil.

Wist u dat?

U voor het aanvragen van diverse producten bij Burgerzaken ook een afspraak kunt maken? U kunt dit een dag van te voren doen via www.putten.nl. Een voordeel van een afspraak is dat u direct geholpen wordt en in de middag bij ons terecht kunt.

Openingstijden balie Burgerzaken, Samenleving, Ruimte en Belastingen

Dag Tijd