Campagne waarschuwt tegen drugslabs

Lege stallen, boerenschuren en loodsen zijn aantrekkelijk voor criminelen om drugs te produceren. Om verborgen drugslabs op te sporen kunnen meldingen cruciaal zijn. Meld Misdaad Anoniem en de gemeenten Ermelo en Putten voeren een campagne tegen ondermijnende criminaliteit in buitengebieden en op industrieterreinen. Om te voorkomen dat verhuurders op verborgen locaties worden verleid met grote geldbedragen, wordt nu een tegenoffensief ingezet.

Oproep

Burgemeester H.A. Lambooij roept inwoners en ondernemers op om opvallende zaken te melden. Ziet u dingen die anders zijn dan normaal? Of hebt u ergens een onbestemd gevoel over? Meld dit. Als u voelt dat er iets niet klopt, is dat vaak ook zo. Via de social mediakanalen van Meld Misdaad Anoniem worden gebruikers van het buitengebied en industrieterreinen geholpen om signalen te herkennen.

Meldpunt

Bij Meld Misdaad Anoniem heeft u de zekerheid dat u anoniem informatie over criminaliteit kunnen doorgeven. Het meldpunt is onafhankelijk (geen politie). Uw gegevens worden niet bekend bij Meld Misdaad Anoniem, de politie en de dader.

Meld Misdaad Anoniem
www.meldmisdaadanoniem.nl