De Isolatie-actieweken

Wie er aankomende winter warmpjes bij wil zitten en nadenkt over isoleren, kan deze maand voor een lager bedrag zijn isolatiemateriaal kopen. Tot en met zaterdag 31 oktober zijn de Isolatie-actieweken. Iedere Noord-Veluwse inwoner kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen als hij isolatiemateriaal heeft gekocht bij een van de deelnemende bouwmarkten.

Radiatorfolie

Waarom is het belangrijk om te isoleren? Een goed geïsoleerd huis heeft veel voordelen: in de winter wordt de kou tegengehouden en in de zomer de warmte. Een huis verbruikt daarbij minder energie, wat beter voor de portemonnee en het milieu is. U krijgt tijdens de Isolatie-actieweken korting bij een van de deelnemende bouwmarkten in de regio op vloer-, plafond-, muur- en dakisolatie, radiatorfolie en tochtwering. Na aankoop kunt u de aankoopbon uploaden via www.veluweduurzaam.nl. Veluwe Duurzaam beoordeelt of er aan alle voorwaarden is voldaan en zorgt ervoor dat u 25% korting ontvangt op het aankoopbedrag (met een maximum van € 100).

Extra korting

De deelnemende bouwmarkten bieden daarnaast zelf ook nog extra kassakorting aan op hun isolatiemateriaal. Welke bouwmarkten dat zijn en hoe hoog de korting is, staat op de website van Veluwe Duurzaam vermeld.

Meer informatie