Uw foto in de gemeentegids? Deel uw foto's met ons

Begin 2021 brengt de gemeente Putten haar jaarlijkse gemeentegids uit. Elk jaar staan er mooie foto’s van onze inwoners in de gids. Ook voor de uitgave van 2021 zoeken we nieuwe, sfeervolle foto’s van aansprekende locaties en activiteiten in Putten. Wilt u uw mooiste foto’s met ons delen?

Thema’s

We zijn op zoek naar foto’s rondom de volgende thema’s:

• bossen, weilanden en wateren;
  • evenementen en recreatie;
  • gebouwen, straten en hofjes;
  • gezondheidszorg, jeugd & jongeren, senioren, zorg & welzijn;
  • kunst & cultuur, onderwijs en sport;
  • verkeer & vervoer.

Voorwaarden

Vermeld waar en wanneer u de foto gemaakt hebt. De foto moet in de gemeente Putten gemaakt zijn. Het maakt niet uit of de foto met een spiegelreflex, telefoon, tablet of andere camera gemaakt is, maar moet wel minimaal 1MB groot zijn. De foto mag zowel staand als liggend gemaakt zijn. In de gemeentegids vermelden wij uw naam alleen als u hier expliciet om vraagt. Bij het insturen van uw foto’s gaat u ermee akkoord dat wij uw foto’s mogelijk ook gebruiken voor andere communicatiemiddelen van de gemeente Putten.

Foto’s insturen

Stuur uw foto(’s) vóór zaterdag 31 oktober 2020 naar communicatie@putten.nl. Wie weet ziet u uw foto terug in de gemeentegids!