Dierenambulance in het zonnetje

Stichting Dierenambulance Putten-Barneveld heeft sinds haar oprichting in 2018 al heel wat dierenlevens gered en bijgedragen aan de hereniging van baasjes met hun dieren. De gemeenten Putten en Barneveld hebben waardering voor het werk van de vrijwilligers van de stichting. De vrijwilligers zijn afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een mooie bos bloemen als dank voor hun inzet van de gemeenten Putten en Barneveld.

De Dierenambulance

De dierenambulance wordt ingezet voor de hulpverlening aan (gewonde) zwerfdieren en het verwijderen van dode dieren in de openbare ruimte. Ook vervoert de dierenambulance gevonden huisdieren (honden en katten) naar dierentehuis Levenslust in Barneveld. Dierenambulance Putten-Barneveld is werkzaam in: Putten, Barneveld, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek.

Vrijwilligers gezocht

De dierenambulance is op zoek naar vrijwilligers. Heeft u belangstelling of wilt u hier meer over weten? Bel dan naar 06 557 97 850.