GGD Gezondheidsmeter 2020

GGD Noord- en Oost-Gelderland voert dit najaar de GGD Gezondheidsmeter 2020 uit. De Gezondheidsmeter is een landelijk vragenlijstonderzoek onder volwassenen en ouderen. De Gezondheidsmeter vindt één keer in de vier jaar plaats. In deze vragenlijst staan vragen die gaan over onder andere lichamelijke en psychische gezondheid en de leefomgeving.

Doe mee

Met uw hulp krijgt GGD Noord- en Oost-Gelderland een beeld van de gezondheid van alle Nederlanders. Inwoners die een brief hebben ontvangen, kunnen via de link in de brief de vragenlijst invullen. Inwoners die geen brief hebben gehad, kunnen meedoen via de website www.GGDgezondheidsmeter.nl. Meedoen aan de Gezondheidsmeter is vrijwillig. Gegevens worden anoniem en volgens de regels van de AVG verwerkt.

In het hele land

Ook andere GGD’en in Nederland startten deze maand de Gezondheidsmeter. Hierdoor is het mogelijk de resultaten op landelijk niveau te vergelijken. Het onderzoek loopt tot 18 december 2020. Halverwege 2021 zijn de resultaten te bekijken op de website van de GGD.