Noord-Veluwse scholen zamelen textiel in

Van maandag 2 november tot en met vrijdag 27 november vindt de Textiel Race Noord-Veluwe plaats. In deze regio nemen 10 scholen het tegen elkaar op om zoveel mogelijk kleding en ander oud textiel in te zamelen. Het opgehaalde textiel wordt opnieuw gebruikt. De school die het meeste inzamelt wint een geheel verzorgde schoolreis. Zo maakt de Textiel Race het inzamelen van textiel leuk, leerzaam en gemakkelijk. De Textiel Race Noord-Veluwe is een initiatief van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Elburg.

Helpt u mee?

Wanneer u uw textiel op een juiste manier inlevert, draagt u eraan bij dat er minder milieuschade is, er minder mensen onder slechte omstandigheden moeten werken en er meer textiel opnieuw gebruikt wordt. De Textiel Race Noord-Veluwe maakt het u gemakkelijk doordat het textiel thuis opgehaald wordt. Ook steunt u de school in uw buurt als kanshebber op een geheel verzorgde schoolreis. De Akker, Diermen en de Steenenkamer doen mee met de race in de gemeente Putten. Woont u in de buurt van één van de deelnemende scholen? Meld uw textiel dan aan op www.textielrace.nl.

Textiel Race Noord-Veluwe
info@ewasterace.nl