Razziaherdenking Putten 2021 live te zien op internet

De gemeente Putten organiseert in samenwerking met Stichting Oktober 44 de jaarlijkse herdenking van de razzia. De herdenking vindt plaats op zaterdag 2 oktober vanaf 19.00 uur in de herdenkingshof.

Bekijk de live-uitzending via onze website of via YouTube

Net als vorig jaar zendt de gemeente de herdenking live uit.

Meld u op tijd aan

Door de verruiming van de coronamaatregelen is het mogelijk om nabestaanden te ontvangen in de herdenkingshof. Dit geldt ook voor andere belangstellenden die slecht ter been zijn. Aanmelden is verplicht en kan uiterlijk tot en met donderdag 30 september 2021 bij Astrid van Ee van de gemeente Putten. U bereikt haar via telefoonnummer (0341) 359 792 of e-mailadres aaevers@putten.nl. Wilt u ook een bloemstuk of krans neerleggen? Geef dit door bij uw aanmelding.

U kunt alleen aan de herdenking deelnemen als u geen coronagerelateerde klachten heeft of kort daarvoor hebt gehad.

Meekijken buiten de herdenkingshof

De verruiming van maatregelen maakt het mogelijk dat andere belangstellenden de herdenking buiten de herdenkingshof bijwonen. Wij vragen u om 1,5 meter afstand te houden tot andere bezoekers die niet bij uw huishouden horen.

Informatie en aanmelden

Astrid van Ee-Evers