Razziaherdenking Putten 2021 live te zien op internet

De gemeente Putten organiseert in samenwerking met Stichting Oktober 44 de jaarlijkse herdenking van de razzia. De herdenking vindt plaats op zaterdag 2 oktober vanaf 19.00 uur in de herdenkingshof. Net als vorig jaar zendt de gemeente de herdenking live uit via de website van de gemeente Putten: www.putten.nl/live en via YouTube: www.putten.nl/razziaherdenking.

Bekijk de razziaherdenking via www.putten.nl/live of www.putten.nl/razziaherdenking

Aanmelden

Door de verruiming van de coronamaatregelen is het mogelijk om nabestaanden te ontvangen in de herdenkingshof. Dit geldt ook voor andere belangstellenden die slecht ter been zijn. Aanmelden is verplicht en kan uiterlijk tot en met donderdag 30 september 2021 bij Astrid van Ee van de gemeente Putten. Wilt u ook een bloemstuk of krans neerleggen? Geef dit door bij uw aanmelding. Let op, u kunt alleen aan de herdenking deelnemen als u geen coronagerelateerde klachten heeft of kort daarvoor hebt gehad.

Meekijken buiten de herdenkingshof

De verruiming van maatregelen maakt het mogelijk dat andere belangstellenden de herdenking buiten de herdenkingshof bijwonen. Ons dringende advies is om 1,5 meter afstand te houden tot andere bezoekers die niet bij uw huishouden horen.

Bijeenkomst in De Aker

Na de herdenking organiseert Stichting Oktober 44 een bijeenkomst in De Aker. Een coronatoegangsbewijs is verplicht als u hierbij aanwezig wilt zijn.

Informatie en aanmelden

Astrid van Ee-Evers