Welkom op de Open Dag nieuw gemeentehuis op zaterdag 2 november 2019

Voor iedereen die een kijkje wil nemen in het nieuwe gemeentehuis organiseert de gemeente Putten een Open Dag op zaterdag 2 november. Een dag eerder, op vrijdag 1 november, vindt de officiële opening voor genodigden plaats.

Uitnodiging Open Dag gemeente Putten zaterdag 2 november 2019Open Dag

Alle inwoners en belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de Open Dag. Deze vindt plaats op zaterdag 2 november van 10.30 tot 15.00 uur. Er is een leuk programma voor jong en oud. Zo zijn er rondleidingen door het gebouw en presentaties over grootschalige projecten. Bijvoorbeeld over de nieuwe woonwijk Rimpeler, het centrumplan en hoe de gemeente Putten omgaat met het thema duurzaamheid. Voor kinderen is er een speurtocht door het gemeentehuis, er is een ballonnenclown aanwezig en de kinderen kunnen op de foto met de ambtsketen van de burgemeester. Ook maakt de burgemeester de prijswinnaars bekend van de kleurplaat en woordzoeker.

Officiële opening

Vrijdag 1 november van 14.30 tot 18.00 uur is de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis. De openingshandeling wordt verricht door de heer J.C.G.M. Berends, commissaris van de Koning in Gelderland. Dit met ondersteuning van burgemeester Lambooij en mevrouw Cozijnsen, teamchef Politie Veluwe-West. De officiële opening op vrijdag 1 november is een besloten bijeenkomst voor genodigden. De genodigden hebben eind september een uitnodiging ontvangen.