Doe mee aan de Nationale Sportweek in Putten

Van 18 tot en met 27 september openen Puttense sportaanbieders hun deuren. Tien dagen lang draait alles om sport. Inwoners kunnen meedoen aan open trainingen en clinics. Deze sportlessen en trainingen zijn verzameld en gebundeld in het weekprogramma. Kinderen, jongeren, volwassen en senioren kunnen deelnemen aan verschillende sporten.

Een programma voor iedereen

Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 staat centraal dat zoveel mogelijk mensen met plezier kunnen sporten en bewegen. Met JongPutten als kartrekker en de inzet van vele Puttense sportaanbieders, staat er ook dit jaar weer een prachtig programma. Op www.jongputten.nl is het totale sportaanbod te vinden.

Toolkit voor de jeugd

JongPutten heeft een toolkit ontworpen met verschillende activiteiten die zijn uit te voeren op scholen, kinderopvang en BSO. Ook de jaarlijkse zoektocht naar de fitste juffrouw of meester is weer terug. Op www.jongputten.nl staan nog meer leuke tips voor een spetterende sportweek. Denk aan de Daily Mile, kom-in-je-sportkleding-naar-schooldag, gezonde traktatietips, beweegtips, pleinspelen en fittesten tijdens de gymles