Stoptober: stoppen met roken in oktober

Rookt u en wilt u stoppen? Doe dan mee aan Stoptober. Deze campagne geeft u op allerlei manieren steun om het vol te houden. Daardoor is de kans dat u blijvend stopt met roken wel 5 keer groter. De landelijke kick-off van Stoptober was op donderdag 3 september. Vanaf 1 oktober start de actie.

Meedoen met stoptober

Wilt u meedoen? Schijf u in via www.stoptober.nl. U kunt gebruik maken van alle steun die Stoptober u te bieden heeft. Voor de deelnemers is er een gratis app. In deze app leest u wat stoppen met roken betekent voor uw gezondheid en vindt u tips. Ook heeft de app een groepsfunctie, zodat u steun kan krijgen van bijvoorbeeld uw buren of collega’s. De app kunt u vanaf 28 september downloaden.

Via de social mediakanalen van Stoptober blijft u op de hoogte en kunt u ervaringen met andere stoppers delen. Ook kunt u een gratis Stoptober Magazine ophalen bij Kruidvat; een blad vol inspiratie en steun.

Stoptoberhuis

Dit jaar is het Stoptoberhuis helemaal coronaproof; met 25 in plaats van 50 mensen. De eerste 5 dagen van oktober sluiten deze mensen zich vrijwillig dag en nacht op in het Stoptoberhuis. Ze krijgen daar deskundige begeleiding bij het stoppen met roken.

Aanmelden Stoptoberhuis

Lijkt het u een uitdaging om in het Stoptoberhuis te gaan? Meld u aan op www.stoptober.nl. Bij de aanmelding kunt u een filmpje insturen waarin u uw motivatie geeft. Uit alle filmpjes worden 25 mensen gekozen die mogen deelnemen.

Meer informatie?

www.stoptober.nl