Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Laat de zon voor u werken!

Wilt u weten of een zonnedak op uw bedrijf wel haalbaar is? De gemeente Putten, OnuitPuttenlijk Duurzaam en energiecoöperatie Putten Energie helpen u hier inzicht in te krijgen.

Energie opwekken met zonnepanelen

De gemeente Putten wil bedrijven helpen om zoveel mogelijk energie op te wekken door zonnepanelen op het dak. In plaats van zonnepanelen op landbouwgrond of in de natuur. Daarom kunt u nu gebruik maken van een gratis zonnedakscan. Door u meer informatie te geven in de haalbaarheid en de financiering hopen wij dat u investeert in een zonnedak. Of anderen laat investeren in panelen op uw dak door uw dak te verhuren.

“De gemeente Putten is zuinig op de natuur en de groene omgeving, we willen daarom graag maximaal gebruik maken van zon op dak. Door deze samenwerking met ondernemers kunnen we als maatschappij duurzame stappen zetten”, Bert Koops, wethouder Duurzaamheid en Economie.

Gratis zonnedakscan

De gemeente Putten, OnuitPuttenlijk Duurzaam en energiecoöperatie Putten Energie geven u de juiste informatie middels een zonnedakscan. Bij een positief besluit wordt u in het vervolg proces ook verder ontzien. Wacht niet te lang met het aanvragen van de zonnedakscan. Geef u op voor een vrijblijvend advies voor maandag 20 september 2021.

Aanvragen zonnedakscan

Fit Our Future