Bijeenkomst over dementie op 12 september

Putten voor Elkaar is door de gemeente gevraagd aan de slag te gaan met ‘Zinvolle dagactiviteiten voor mensen met dementie’. Op dit moment is een projectgroep bezig met de voorbereidingen voor een ontmoetingscentrum. De ambitie is om een inloophuis te creëren voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie én hun naasten of mantelzorgers. Zij kunnen hier terecht voor activiteiten, informatie en advies, een verwijzing naar hulp of zorg als dat nodig. Of gewoon voor ontmoeting met een kopje koffie.

In gesprek

In juni heeft een eerste bijeenkomst plaatsgevonden, waarbij hulp- en zorgverleners met elkaar van gedachte wisselden. Op 12 september organiseert Putten voor Elkaar een tweede bijeenkomst. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. We gaan met elkaar in gesprek om uit te wisselen waarom dit project zinvol voor u kan zijn en welke ideeën u en de overige deelnemers hierover hebben.

Meld u aan

Heeft u of uw naaste te maken met dementie? En wilt u graag meedenken over wat er nodig is om dit aanbod vorm te geven? Meld u dan aan voor de bijeenkomst op dinsdag 12 september van 17.30 tot 20.30 uur in De Aker (Fontanusplein 2). Stuur vóór 7 september een e-mail naar info@welzijnputten.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Wendela Erbrink, projectleider. U bereikt haar door een e-mail te sturen naar wendela@samenwerkenbijdementie.nl.